CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

marți, 16 martie 2010

Tigara Electronica G.B.



Tigara Electronica
Pret=220 ron
PRET REDUS-150 RON

Ce este Tigara Electronica?
Tigara Electronica este un instrument care va ajuta sa va lasati de fumat, sau va permite sa fumati sanatos. Cu ajutorul acesteia puteti alege modul cel mai practic din solutiile utilizate în prezent pentru a renunta la fumat. Tigara este un dispozitiv electronic complet automat, avand nevoie doar de un acumulator încarcat pentru a functiona.

Cu Tigara Electronica, disponibila acum datorita tehnologiei de ultima ora, fumatul va fi la fel ca în cazul unei tigari obisnuite, cu deosebirea ca in loc de fumul nociv rezultat in urma arderii la o tigara obisnuita, aceasta emite aburi incarcati cu nicotina. Utilizatorul va aspira acest abur exact ca la o tigara obisnuita, iar in timpul aspirarii se va aprinde un led la capatul produsului care imita jarul, pentru un efect vizual complet identic. Concentratia de nicotina si aroma acesteia pot fi reglate cu ajutorul rezervelor înlocuibile. Astfel, tigara electronica se poate transforma intr-un substituent perfect pentru orice tip de tigara ati fumat inainte. Nicotina va ajunge în 7-10 secunde la plamâni, si în afara faptului ca obiectul nu emite substante nocive, vi se va parea ca fumati o tigara obisnuita. Produsele care ajuta la renuntarea la fumat – tigara, tigara cu porttigaret, trabuc si pipa - pot fi cumparate acum si în România, în afara numeroaselor tari dezvoltate ale lumii.

Componentele principale: rezerva înlocuibila de nicotina, atomizor (pulverizator) si un acumulator de litiu-ion reîncarcabil. Acumulatorul de litiu-ion poate fi reîncarcat de la retea, cu ajutorul unui încarcator auto, in masina, cu incarcatorul auto si chiar la computerul de la serviciu sau acasa, cu încarcatorul USB. Acum puteti fuma oriunde, chiar si în locurile unde fumatul este interzis, de ex: in avion, tren, magazine, în salile rezervate nefumatorilor din restaurante!

Rezerva contine nicotina, dar nu polueaza mediul înconjurator, nu exista fumat pasiv, si în mod natural nici noi si nici oamenii din jur nu vor trebui sa inhaleze acele mai mult de sase mii de substante nocive, multe cancerigene produse în timpul arderii, printre care monoxidul de carbon, dioxidul de azot, cianura de hidrogen, acizii, arsenul sau plumbul. Mai mult, rezervele sunt reîncarcabile, astfel veti putea continua sa fumati sanatos, cu doar o treime din pretul tigarilor obisnuite.


0 comentarii: